Античні монети у зібранні НІЕЗ "Переяслав" - Коцур, В. П. (ЦНТУ, 2020)
У тезах охарактеризовано античні монети у зібранні НІЕЗ "Переяслав". Встановлено, що знахідки античних монет відомі науковцям на Правобережжі та Київщині, а також, зокрема, у Переяславському районі.
Ancient coins in the collection of NHER "Pereyaslav"
Keywords: нумізматика; монета; НІЕЗ "Переяслав"; античні монети; coin; numismatics