Вдосконалення банківської діяльності в контексті особливостей функціонування банківських систем європейських країн - Подплєтній, В. В.; Podpletnii, V. (КНТУ, 2010)
Стаття присвячена обґрунтуванню теоретичних засад впливу євроінтеграційних процесів на розвиток та функціонування банківської системи України і визначенню механізмів удосконалення та ефективного розвитку банківської системи України з метою забезпечення її конкурентоздатності. Окреслено основні орієнтири адаптації банківської системи до європейських умов. Запропоновано підходи до ефективного розвитку банківської системи України в умовах євроінтеграційних процесів. The article is devoted the ground of theoretical principles of influencing of Euro integration processes on development and functioning of the banking system of Ukraine and determination of directions of improvement and effective development of the banking system of Ukraine in the Euro integration conditions of with the purpose of providing of its competitiveness is devoted.
The improverment of the bank activity in the context ofexperience development of the Europlan contuse bank systems
Keywords: банківська система; євроінтеграційні процеси; ефективний розвиток; конкурентоспроможність банківської системи