Спосіб комбінованої обробки поверхонь тертя - Черновол, М. І.; Шепеленко, І. В.; Чернявський, О. В.; Посвятенко, Е. К.; Кропівна, А. В.; Chernovol, M.; Shepelenko, I.; Cherniavskyi, O.; Posviatenko, E.; Kropivna, A. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2012)
Корисна модель належить до комбінованої обробки внутрішніх циліндричних поверхонь тертя і може бути використана в машинобудуванні, а також у ремонтному виробництв і при відновленні зношених деталей.
Method for combination processing of friction faces
Способ комбинированной обработки поверхностей трения