Наскрізна програма та методичні вказівки до проведення виробничих практик. Матеріалознавство - Шепеленко, І. В.; Магопець, С. О.; Солових, Є. К.; Бевз, О. В.; Красота, М. В.; Осін, Р. А. (ЦНТУ, 2022)
Практика є однією з найважливіших видів навчальної роботи. У наскрізній програмі практичної підготовки, як основному навчально-методичному документі, наведено зміст і послідовність практики здобувачів ЦНТУ згідно із навчальними планами, освітньо-професійними програмами підготовки «Матеріалознавство» спеціальності 132 «Матеріалознавство» галузі знань 13 «Механічна інженерія» освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» денної і заочної форми навчання, її тривалість і терміни проведення, основні положення та методичні рекомендації.
Keywords: наскрізна програма; виробничі практики