Облікове забезпечення управління стратегічним розвитком сільськогосподарського підприємства - Пальчук, О. В.; Крива, І. О.; Palchuk, O. (ХКТЕІ, 2018)
Визначено облікове забезпечення управління стратегічним розвитком сільськогосподарських підприємств.
Accounting providing of strategic development of agricultural enterprise
Keywords: облік; accounting