Роль штучного інтелекту у фінансовому аналізі та прогнозуванні - Безлюдько, Є. О. (ЦНТУ, 2024)
Наводиться роль штучного інтелекту у фінансовому аналізі та прогнозуванні.
Keywords: фінансовий менеджмент; інформаційні технології у фінансах; автоматизація процесів