Дослідження і розробка удосконаленої конфігурації стрілчастої лапи культиватора - Шмат, С. І.; Гамалій, В. Ф.; Рева, О. М.; Лузан, П. Г.; Мачок, Ю. В.; Воротнюк, В. В. (КНТУ, 2008)
В статті приведений аналіз роботи стрілчастої лапи культиватора та запропонована удосконалена конструкція, яка зменшує енергетичні витрати на її роботу. It is given the analysis of work of the cultivator’s lancet chisel. It is offered the improved construction which reduces power costs of its work.
Keywords: стрілчаста лапа; аналіз сил; розпушення ґрунту; ступінь зношування; передній ніж