Удосконалення системи управління розвитком персоналу поліграфічного підприємства - Тиха, Марія Валентинівна; Tykha, Mariia (ЦНТУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних засад та прикладних аспектів удосконалення системи управління розвитком персоналу поліграфічного підприємства та розроблення обґрунтованих рекомендацій щодо її оптимізації. The purpose of the qualification thesis is to examine the theoretical foundations and applied aspects of improving the personnel development management system of a printing enterprise and to develop well-grounded recommendations for its optimization.
Improving the personnel development management system of the printing enterprise
Keywords: розвиток персоналу; система управління персоналом; людський капітал; personnel development; personnel management system; human capital