Інформаційне середовище та бібліотека - Матюха, Дарина Дмитрівна; Matyukha, Daryna (ЦНТУ, 2025)
У роботі проаналізовано ключові аспекти формування інформаційного середовища, розглянуто традиційні та новітні технології управління інформаційними ресурсами, а також перспективи розвитку бібліотечних установ у контексті глобалізації знань. The paper analyzes key aspects of the formation of the information environment, considers traditional and new technologies for managing information resources, as well as the prospects for the development of library institutions in the context of the globalization of knowledge.
Information environment and library
Keywords: бібліотека; інформаційне средовище; цифрові технології; автоматизація бібліотечних процесів; штучний інтелект; library; information environment; digital technologies; automation of library processes; artificial intelligence