Відбір навчального матеріалу для формування англомовної лексичної компетенції у студентів немовних ВНЗ - Філіппова, Л. В. (ЦНТУ, 2019)
Розглядаються критерії і принципи відбору текстів для формування лексичної компетенції студентів немовних ВНЗ.
Keywords: лексична компетенція; термінологічна лексика; автентичні фахові тексти; критерії і принципи відбору