Життя - як прояв кінетичної енергії - Маяр, В. А. (КНТУ, 2015)
В статті показані причини та наслідки взаємодії фізичного вакууму та матеріального простору. Виведена залежність системи «Земля - Космос» від діяльності людини та кінетичної енергії.
Keywords: рух; енергія; матерія; фізичний вакуум; людина; матеріальний світ; уран