Аналіз збитку від недопостачання та недотримання норм витрат матеріальних ресурсів - Нусінов, В. Я.; Лобов, С. П. (КНТУ, 2004)
Запропоновано методику визначення показників збитку від недопостачання та недотримання норм витрат матеріальних ресурсів.
Keywords: матеріаломісткість; коефіцієнт еластичності заміщення ресурсів; ефект від виробництва