Інженерний моніторинг точності процесів багатопозиційного холодного об’ємного штампування - Кришкін, Б. Б.; Москаленко, Д. В.; Krishkin, B.; Moskalenko, D. (КНТУ, 2010)
У статті представлені результати експериментальних досліджень точності виробів, отриманих методом багатопозиційного холодного об’ємного штампування. Проведено аналітичне прогнозування параметрів точності деталей із використанням надбудов програмного редактора Мicrosoft Excel XP. Запропоновано практичне впровадження отриманих залежностей під час розробки та фахового супроводження процесів холодного висаджування виробів складної конфігурації. The results of experimental researches of exactness of wares, got the metal of multiposition cold upsetting are presented in the article. Analytical prognostication of parameters of exactness of details is conducted with applscation of programmatic editor Microsoft Excel XP building up. Practical introduction of the got dependences is offered during development and type accompaniment of processes cold upsetting wares of the complicated configuration.
Engineering monitoring of exactness of processes of the multiposition cold by a volume stamping
Keywords: точність; деформація; холодне висаджування; регресія; жорсткість; інструмент