Законодавче визначення основних завдань судово-економічної експертизи - Пугаченко, О. Б.; Pugachenko, O. (My University, 2021)
Узагальнено перелік основних завдань, які може вирішувати судово-економічна експертиза за відповідними її видами (експертиза документів бухгалтерського обліку, оподаткування і звітності; експертиза документів про економічну діяльність підприємств і організацій; експертиза документів фінансово-кредитних операцій). Проаналізовано основні зміни законодавчого визначення основних завдань, які можуть вирішуватись у межах судових експертиз та експертних досліджень з економічних питань. The list of the main tasks that can be solved by forensic economic examination by its respective types (examination of accounting documents, taxation and reporting; examination of documents on economic activity of enterprises and organizations; examination of documents of financial and credit operations) is generalized. The main changes in the legislative definition of the main tasks that can be solved within forensic examinations and expert research on economic issues are analyzed.
Legislative definition of the main tasks of forensic economic examination
Keywords: судова експертиза; експертні дослідження; економічні питання; законодавче регулювання; основні завдання судово-економічної експертизи; зміни законодавства