Комп'ютерні системи штучного інтелекту - Мелешко, Є. В. (КНТУ, 2016)
Дані методичні вказівки адресовані майбутнім розробникам програмного забезпечення та фахівцям з аналізу даних, також можуть використовуватися студентами інших спеціальностей. Вони включають в себе основи проектування комп’ютерних систем штучного інтелекту, містять основні теоретичні положення та практичні завдання, необхідні для засвоєння навчального матеріалу.
Keywords: штучний інтелект; нейронні мережі; генетичні алгоритми; інтелектуальні агенти; клітинні автомати; інтелектуальні системи; програмування