Людські ресурси країн Євросоюзу: стан та тенденції розвитку - Михайлович, В. А. (КНТУ, 2008)
У статті розглядається стан, основні проблеми на шляху подальшого розвитку безперервної професійної освіти країн Євросоюзу. Наведені результати опитування щодо розвитку безперервної освіти, а також розкрито особливості систем професійної освіти раніше зазначених країн. The EU countries lifelong learning current state, critical challenges and further development ways are considered in the article. The main findings of the survey on European lifelong learning development are presented. The professional education national distinctive aspects of the European countries are discovered.
Keywords: людські ресурси; система безперервної професійної освіти; професійний розвиток; висококваліфікована робоча сила; професійно-навчальна програма; кадровий потенціал