Дослідження та програмна реалізація системи ієрархічного зберігання даних з використанням технології Tiered Storage - Лобода, Павло Андрійович; Loboda, Pavlo (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи ієрархічного зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи ієрархічного зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. Об’єктом дослідження є процес ієрархічного зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. Предметом дослідження є методи ієрархічного зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a hierarchical data storage system using Tiered Storage technology. The purpose of the development is the research and software implementation of a hierarchical data storage system using Tiered Storage technology. The object of the research is the process of hierarchical data storage using Tiered Storage technology. The subject of the research is methods of hierarchical data storage using Tiered Storage technology.
Research and software implementation of a hierarchical data storage system using Tiered Storage technology
Keywords: комп’ютерні науки; зберігання даних; Tiered Storage; сomputer science; data storage