Запірченко, Л. Д.Ковальчук, Н. В.2024-07-132024-07-132024Кейтеринг : метод. рек. для вивч. дисц. (для здобув. першого (бакалавр.) рівня ВО зі спец. 241 «Готельно-ресторанна справа») / [уклад.: Л. Д. Запірченко, Н. В. Ковальчук] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ, 2024. – 81 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14158ukкейтерингвиникнення кейтерингукейтеринг-індустрія в Українікласифікація кейтерингового обслуговуванняобслуговуючий персонал служби кейтерингукорпоративний кейтерингсфера гостинностіКейтерингLearning Object