Теоретичні засади функціонування сучасної ринкової системи - Хачатурян, О. С. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: ринкова система; ринкова економіка; попит і пропозиція