Дослідження та програмна реалізація системи для протидії декомпіляції коду - Федоров, Б. (ЦНТУ, 2023)
У статті розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи для протидії декомпіляції коду. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи для протидії декомпіляції коду. Об’єктом дослідження є процес для протидії декомпіляції коду. Предметом дослідження є методи для протидії декомпіляції коду. Методи дослідження базуються на методах захисту інформації, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи для протидії декомпіляції коду. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; протидія декомпіляції коду