Удосконалення управління виробництвом малого підприємства на базі автоматизованих інформаційних систем (на прикладі ТОВ «ОРІДЖИН АГРО», м. Кропивницький) - Фусарь, Артем Юрійович; Fusar, Artem (ЦНТУ, 2025)
У першому розділі роботи розглянуто теоретико-методологічні засади використання інформаційних систем для управління підприємством. Представлено підходи до класифікації інформаційних систем, пов'язаних з організаційним управлінням тощо. The first chapter of the work considers the theoretical and methodological principles of using information systems for enterprise management. Approaches to the classification of information systems related to organizational management are presented etc.
Improvement of small enterprise production management based on automated information systems
Keywords: підприємство; інформаційна система; управління виробництвом; ERP-система; CRM-система; бізнес-процеси; автоматизація; enterprise; information system; production management; ERP-system; CRM-system; business processes; automation