Методичні вказівки та програма атестаційного кваліфікаційного екзамену для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» - Магопець, С. О.; Кулєшков, Ю. В.; Бевз, О. В.; Красота, М. В.; Осін, Р. А. (ЦНТУ, 2022)
В методичних вказівках наведено комплекс керівних вказівок та рекомендації для підготовки та складання атестаційного кваліфікаційного екзамену для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» галузі знань 27 «Транспорт» денної та заочної форми навчання.
Keywords: кваліфікаційний екзамен; програма