Внутрішні та зовнішні причини та наслідки інфляції - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Степанов, О. О.; Stepanov, O. (м. Ірпінь : Університет ДФС України, 2017)
Розглянуто специфіку формування економічного світогляду в умовах економіки регіону, яка демонструє гірші показники розвитку. The peculiarity of the formation of an economic outlook in the conditions of the region's economy, which shows the worst indicators of development, is considered.
Internal and external causes and effects of inflation
Keywords: інфляція; індекс споживчих цін; регіональні причини інфляції; внутрішні і зовнішні чинники; inflation; consumer price index; causes of inflation; internal and external factors