Проектування системи електропостачання автотранспортного підприємства з розробкою маркетингу управління споживання електроенергії - Савіцький, Ігор Іванович; Savitskyi, Ihor (ЦНТУ, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена проектуванню системи електропостачання автотранспортного підприємства з розробкою маркетингу управління споживання електроенергії. В роботі здійснено розрахунки силових та освітлювальних навантажень, обрано трансформаторні підстанції, струмоведучі частини, вимикачі, конденсаторні установки, інше електрообладнання. В процесі роботи розроблені можливості для оптимізації та ефективного управління електроенергією на автопідприємстві. Це включає раціоналізацію енергетичних систем, використання енергоефективного обладнання та впровадження автоматизованих систем керування електроспоживанням. The qualification work is devoted to the design of the power supply system of the motor vehicle enterprise with the development of marketing management of electricity consumption. In the work, power and lighting loads were calculated, transformer substations, current-carrying parts, circuit breakers, condenser units, and other electrical equipment were selected. In the process of work, opportunities for optimization and effective management of electricity at the automotive industry have been developed. This includes the rationalization of energy systems, the use of energy-efficient equipment and the introduction of automated power consumption management systems.
Designing a power supply system for a motor transport enterprise with the development of marketing for electricity consumption management
Keywords: електричні навантаження; трансформаторні підстанції; конденсаторні установки; маркетинг електроенергії; electrical loads; transformer substations; capacitor units; electricity marketing