Цифрові платформи фінансової інклюзії як каталізатор розвитку підприємництва у воєнній та післявоєнній економіці - Задорожня, Л. М.; Zadorozhnia, L. (ЦНТУ, 2025)
Досліджуються цифрові платформи фінансової інклюзії як каталізатор розвитку підприємництва у воєнній та післявоєнній економіці.
Keywords: фінансовий менеджмент; диджиталізація фінансів; фінансова інклюзія