Підвищення та збереження конкурентоспроможності працівників на засадах соціального партнерства - Даневич, М. В. (КНТУ, 2009)
Проведено аналіз впливу соціального партнерства на вирішення проблеми підвищення та збереження конкурентоспроможності працівників підприємства. Розроблено рекомендації щодо збереження конкурентоспроможних кадрів в умовах кризи. Influence of the social partnership on the solving of the problem of the increase and preservation of the competitiveness of the workers of the enterprise has been analyzed. The recommendations about the preservation of the competitive personal in the conditions of the crisis have been worked out.
Keywords: ринок; конкуренція; конкурентоспроможність працівників; криза; глобалізація; профспілки; роботодавці; соціальне партнерство