Наукові записки. Вип. 10. Ч. 1. - (:unkn) unknown (КНТУ, 2010)
Збірник є науковим виданням, в якому публікуються основні результати наукових робіт викладачів, студентів та магістрантів університету.
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці