Діловий світ і здоров’я людини - Пестунов, В. М.; Стеценко, О. С.; Дьомін, К. П. (КНТУ, 2012)
В статті автори намагаються пояснити причини і наслідки матеріальних і духовних втрат здоров’я і бізнесу ділових людей, якщо вони не виконують космічних законів і вимог.
Keywords: бізнес; космічна система; інтуїція; карма; духовність