Залізобетонні та кам'яні конструкції - Джирма, С. О.; Dzhyrma, S. (ЦНТУ, 2017)
Методичні вказівки призначені для виконання курсової роботи з курсу "Залізобетонні та кам'яні конструкції" на тему: "Проектування залізобетонних конструкцій каркасної будівлі". Метою курсової роботи є закріплення теоретичних знань і набутих навичок самостійного розв'язання інженерних задач із курсу "Залізобетонні та кам'яні конструкції", а також оволодіння методикою проектування і розрахунку залізобетонних конструкцій каркасної будівлі, а саме ребристої плити перекриття.
Keywords: залізобетонні конструкції; схема армування плити; ребриста плита перекриття; навантаження; міцність бетону