Напрями реформування податкового менеджменту в Україні - Войков, О. М.; Загреба, І. Л.; Voykov, О.; Zagreba, І. (КНТУ, 2011)
У статті обґрунтовується необхідність та розглядається зміст основних етапів реформування податкового менеджменту та податкової системи в Україні. In the article a necessity is grounded and maintenance of the basic stages of reformation of tax management and tax system is examined in Ukraine. tax management, tax system, reformation, optimization, modernization.
Directions of ref ormuvannyaya of tax management in Ukraine
Keywords: податковий менеджмент; податкова система; реформування; оптимізація; модернізація