Контент-орієнтований digital маркетинг - Кравченко, М. С.; Погорелов, В. М.; Баш, С. О.; Kravchenko, M.; Pogorelov, V.; Bash, S. (ЦНТУ, 2024)
Публікацію присвячено дослідженню особливостей використання у сучасному маркетингу контенту як матеріалу, що створюється для залучення клієнтів, інформування та взаємодії з цільовою аудиторією, що приносить їй користь і сприяє формуванню позитивного образу бренду. Наукове дослідження спрямоване на особливості відмінних від прямої реклами цифрових методів задоволення інформаційних потреб чи інтересів аудиторії, що є важливим кроком на шляху перетворення потенційних клієнтів на лояльних покупців. Вивченню підлягає проблема пошуку оптимальних способів створення контенту і його наступного використання для залучення, утримання та забезпечення лояльності цільової аудиторії тощо. The publication is devoted to the study of the peculiarities of the use of content in modern marketing as a material created to attract customers, inform and interact with the target audience, which benefits them and contributes to the formation of a positive brand image. At the center of the scientific research are the features of digital methods of satisfying the information needs or interests of the audience, which is an important step towards converting potential customers into loyal customers. The problem of finding the best ways to create content and its subsequent use to attract, retain and ensure the loyalty of the target audience is subject to study etc.
Content-Driven Digital Marketing
Keywords: digital маркетинг; content-маркетинг; вхідний маркетинг; B2B маркетинг; digital marketing; content marketing; inbound marketing; B2B marketing