Підвищення ефективності подрібнення вівсяної і ячмінної лузги - Глобенко, Г. О.; Сало, В. М.; Гамалій, В. Ф. (КНТУ, 2008)
У цій статті розглянуто питання ефективності подрібнення лузги. The question of efficiency grinding down of husk is considered in this article.
Keywords: лущення; кормосуміш; лузга; подрібнення