Глобенко, Г. О.Сало, В. М.Гамалій, В. Ф.2016-09-062016-09-062008Глобенко, Г. О. Підвищення ефективності подрібнення вівсяної і ячмінної лузги / Г. О. Глобенко, В. М. Сало, В. Ф. Гамалій // Збірник наукових праць Кіровоградського національного технічного університету. Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація. - Кіровоград: КНТУ, 2008. - Вип. 20. - С. 275-278.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/3165У цій статті розглянуто питання ефективності подрібнення лузги. The question of efficiency grinding down of husk is considered in this article.uk-UAлущеннякормосумішлузгаподрібненняПідвищення ефективності подрібнення вівсяної і ячмінної лузгиArticle