Системи автоматичного управління з адаптивними властивостями в приводах верстатів - Пестунов, В. М.; Лисенко, О. В.; Pestunov, V.; Lysenko, О. (КНТУ, 2007)
У статті пропонується підвищити ефективність верстатного обладнання за рахунок застосування у приводах систем автоматичного управління з адаптивними властивостями. In the article it is suggested to promote efficiency of machine-tool equipment due to application in the drives of the automatic control systems with adaptive properties.
Automatic control systems with adaptive properties in machine tool drives
Keywords: система автоматичного управління; привод; адаптація; верстатне обладнання; automatic control system; drive; adaptation; machine tool equipment