Мотивація самостійної навчальної діяльності студентів економічних спеціальностей - Годорожа, С. П.; Михайлович, В. А.; Godorozha, S.; Mihaylovich, V. (КНТУ, 2010)
У статті зроблена спроба проаналізувати самостійну навчальну роботу студента як невід’ємну складову навчального процесу. Визначено, що з методичної точки зору самостійну роботу студентів економічних спеціальностей доцільно розподілити на три етапи: планування; організація; контроль та корекція результатів самостійного вивчення матеріалу. In article attempt to analyse independent study of the student as the integral component of educational process is made. It is defined that from the methodical point of view independent work of students expediently to divide into three stages: planning; the organization; control and correction of results of independent studying of a material.
Motivation of independent educational activity of students of economic specialities
Keywords: якість освіти; процес отримання знань; навчальна діяльність; самостійне вивчення