Рак, А. О.Гришина, Е. О.2016-12-172016-12-172011Рак, А. О. Екологічний ризик від продуктів харчування / А. О. Рак, Е. О. Гришина // Наукові записки : зб. наук. пр. - Кіровоград : КНТУ, 2011. - Вип. 11, ч. 3. - С. 246-248.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/5195В статті описано про генетично модифіковану їжу як продукти харчування отримані з генетично модифікованих організімів, рослин, тварин і мікроорганізмів. Згідно українського законодавства, продукти отримані за допомогою генетично-модифікованих організмів також вважаються генетично модифікованими.uk-UAГМОтрансгенигербіцидимодифіковані культуригенна інженеріяЕкологічний ризик від продуктів харчуванняArticle