Удосконалення конструкції комбінованого експериментального культиватора КПМ-6 - Бринза, Р. А.; Сало, В. М. (КНТУ, 2012)
В статті представлені результати удосконалення конструкції експериментального комбінованого культиватора шляхом введення до його конструкції додаткових робочих органів у вигляді дискових котків з адаптованими до умов використання конструктивними параметрами.
Keywords: грунт; коток; культиватор; екологічні складові; конструктивні параметри