Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Основи криптографічного захисту інформації" - Лисенко, І. А.; Lysenko, I. (ЦНТУ, 2018)
Методичні вказівки висвітлюють організаційні та практичні аспекти виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни “Основи криптографічного захисту інформації” для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.170103 “Управління інформаційною безпекою”, спеціальністю 125 “Кібербезпека”, а також рекомендації щодо ходу виконання робіт, підготовки та представлення отриманих результатів. The methodical instructions cover the organizational and practical aspects of the implementation of laboratory work on the academic discipline "Fundamentals of cryptographic information security" for full-time and part-time students in the field of training 6.170103 "Information Security Management", specialty 125 "Cyber Security", as well as recommendations on the progress of the work, preparation and presentation of the results.
Methodical instructions for the implementation of laboratory work on the academic discipline "Fundamentals of cryptographic protection of information"
Keywords: кібербезпека; криптографія; інформаційна; технологія; захист; cyber security; cryptography; information; technology; protection