Методологічні основи побудови динамічної системи трансформації енергії при зневодненні зернової продукції у системах післязбиральної обробки - Коваль, С. М.; Шустик, Л. П.; Кирницький, С. Р.; Литвин, С. М. (КНТУ, 2005)
Застосування у системах теплозабезпечення динамічної системи трансформації енергії дозволить зменшити втрати при енергонасичення матеріалу та вартість експлуатації систем теплозабезпечення сушарок. Using in system теплозабезпечення dynamic system to transformations to energy will allow to reduce loss under енерго saturation material and cost to usages of the systems heat ensuring the dryers.
Keywords: дослід; технологія; схема; динаміка; система; трансформація; енергія; параметр; тепло; рівень; дослід; генератор; блок; модуль; зневоднення