Малогабаритний пристрій для експресного визначення термодинамічних параметрів утворення газогідратів - Клименко, В. В.; Козловский, О. А.; Микитюк, А. О.; Поляков, А. О.; Klymenko, V. V.; Kozlovskyi, O. A.; Mykytiuk, A. O.; Poliakov, A. O. (Ексклюзив-Систем, 2017)
Описано принцип дії та основні характеристики макету пристрою для проведення експрес-аналізу близьких до рівноважних значень термодинамічних параметрів утворення газогідратів для різних за складом газових сумішей і рідинних середовищ у виробничих умовах. The authors describes the actions and the basic model characteristics of the device for performing express analysis of the thermodynamic parameters of gas hydrates formation for mixtures of different compositions and liquid media close to equilibrium values for production conditions
A compact device for express detection of thermodynamic parameters of gas hydrates formation
Keywords: газогідрати; рівноважні термодинамічні умови гідратоутворення; пристрій експрес-аналізу; gas hydrates; equilibrium thermodynamic conditions of hydrate formation; device for express analysis