Вплив кредитних ризиків на взаємовідносини аграрних підприємств з комерційними банками - Немкович, О. Б. (КНТУ, 2007)
В статті досліджено проблеми кредитного ризику, який виникає в процесі взаємодії аграрних підприємств з комерційними банками та запропоновані заходи щодо його зменшення в залежності від природи ризику. The problems of credit risk which arises in the process of co-operating of agrarian enterprises with commercial banks are analyzed in this article and also the actions of its decreasing that depend on nature of risk are suggested here.
Keywords: кредитний ризик; комерційні банки; аграрні підприємства; кредитування; мінімізація кредитного ризику