Підготовка ґрунту в системі ресурсозберігаючих технологій - (:unkn) unknown (КНТУ, 2016)
В матеріалах конференції викладені питання конструювання, виробництва техніки для підготовки ґрунту в системі ресурсозберігаючих технологій, а також моделювання та механіко-технологічні проблеми вдосконалення робочих процесів машин.. Наведені результати досліджень в галузі технологій виробництва і експлуатації ґрунтообробних машин та забезпечення їх надійності і довговічності. Викладені практичні рекомендації по використанню результатів досліджень і дослідно- конструкторських розробок в сільськогосподарській і інших галузях машинобудування. Даний збірник є виданням, в якому публікуються основні результати наукових досліджень вчених, аспірантів, здобувачів – учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підготовка ґрунту в системі ресурсозберігаючих технологій», 3-4 листопада 2016 року. Збірник розрахований на наукових і інженерно-технічних робітників науково-дослідних інститутів, ВНЗ, конструкторських організацій і промислових підприємств.
Keywords: ресурсозберігаючі технології; ґрунти; ґрунтообробні машини; сільськогосподарське машинобудування