Особливості страхування біржової діяльності - Насипайко, Д. С.; Ножнова, А. В.; Nasypaiko, D. (ЦНТУ, 2024)
Досліджуються особливості страхування біржової діяльності.
Keywords: страхування; хеджування; форвард