Причини кризового стану житлово-комунального господарства України та напрями його адаптації до ринкових умов господарювання - Архипенко, С. В. (КНТУ, 2006)
В статті проведено аналіз стану житлово-комунального господарства вцілому та окремих його складових, окреслено причини кризового стану галузі, можливі способи виходу з кризи та перспективи подальшого вивчення даного напряму дослідження. In the article the analysis of the state of zhylyschno-kommunafnogo economy of vtselom is conducted and separate him constituents, the reasons of the crisis state of industry are described, possible methods of exit from a crisis and prospect of subsequent study of this direction of research.
Keywords: житлово-комунальне господарство; сфера послуг; житловий фонд; дорожнє господарство; кінцевий споживач послуг