Особливості обліку закладів охорони здоров’я – некомерційних комунальних підприємств - Юрченко, О. В.; Таран, К. В. (ЛНУП, 2022)
У публікації висвітлено специфіку функціонування некомерційних підприємств у сфері охорони здоров’я. Досліджено особливості діяльності некомерційних підприємств у сфері охорони здоров’я, що впливають на формування фінансових результатів. З’ясовано проблемні аспекти та обґрунтовано перспективи формування ефективної моделі обліку діяльності некомерційних комунальних підприємств – закладів охорони здоров’я. The publication highlights the specifics of the functioning of non-profit enterprises in the field of health care. The peculiarities of the activity of non-profit enterprises in the field of health care, which influence the formation of financial results, are studied. The problematic aspects are clarified and the prospects of forming an effective model of accounting for the activities of non-profit public utilities - health care facilities are substantiated.
Features of accounting for health care facilities – non-profit utilities
Keywords: комунальні некомерційні підприємства; неприбуткові установи; облік; заклади охорони здоров’я