Струмоприймач тролейбуса - Аулін, В. В.; Плохов, І. О.; Лисенко, С. В.; Бобрицький, В. М.; Голуб, Д. В.; Aulin, V.; Plokhov, I.; Lysenko, S.; Bobrytskyi, V.; Holub, D. (КНТУ, 2013)
Струмоприймач тролейбуса складається зі штанги, натяжної пружини, головки струмоприймача та тримача головки струмоприймача. До тримача головки струмоприймача за допомогою втулки приєднано скобу-опрокидувач. Токоприемник троллейбуса состоит из штанги, натяжной пружины, головки токоприемника и держателя головки токоприемника. К держателю головки токоприемника с помощью втулки присоединена скоба-опрокидыватель. A trolleybus pantograph consists of a rod, a tension spring, a head of current collector and a holder of current collector. To the holder of pantograph head a bracket-tumbler is attached by means of a bush.
Keywords: головка струмоприймача тролейбуса; струмоприймач тролейбуса