Магістерська робота - Пашинський, В. А.; Настоящий, В. А. (ЦНТУ, 2021)
Наведені вказівки щодо змісту, структури, правил оформлення, порядку виконання та захисту магістерської роботи за спеціальностями 192 – Будівництво та цивільна інженерія та 133 – Галузеве машинобудування. Рекомендована тематика, структура та зміст магістерської роботи відповідають освітньо-професійним програмам другого (магістерського) рівня освіти за вказаними спеціальностями. Вимоги до оформлення тексту роботи, креслень і плакатів відповідають чинним стандартам, а також правилам оформлення науково-технічних звітів і дисертаційних робіт.
Keywords: магістерська робота; вимоги; структура; оформлення