Технічний сервіс в агропромисловому комплексі. Практичні роботи - Красота, М. В.; Бевз, О. В.; Шепеленко, І. В.; Осін, Р. А.; Красота, Г. С. (ЦНТУ, 2024)
Методичні вказівки до виконання практичних занять розроблені з метою закріплення і поглиблення теоретичних знань і отримання практичних навиків щодо виконання розрахунків для покращення організації технічного сервісу в агропромисловому комплексі. В процесі виконання практичних занять здобувач вищої освіти закріплює набуті теоретичні і практичні знання шляхом вирішення конкретної інженерної задачі – Планування та організація технічного сервісу за машинно-тракторним парком сільськогосподарського підприємства. При цьому він вчиться правильно і самостійно використовувати діючі стандарти, нормалі, довідники, періодичну технічну літературу. Мета практичних занять полягає в оволодінні методикою та навичками самостійного розв’язування завдань із планування технічних дій при технічному обслуговуванні, розрахунку кількості та трудомісткості ТО і ремонтів МТП господарства; визначенню режимів роботи сервісного підприємства, вибору стратегій ремонтно-технічних дій для забезпечення надійної роботи технологічних комплексів.
Keywords: технічний сервіс; агропромисловий комплекс; обслуговування техніки