Розробка політики просування - Кабанець, Андрій Миколайович; Kabanets, Andrii (ЦНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота за ступенем вищої освіти "Магістр" на тему: "Розробка політики просування" Актуальність теми полягає в тому що підприємство яке довгий час було одним лідерів на ринку, з появою нових потужних конкурентів почало втрачати свої позиції. Одним з ефективних виходів з даної ситуації полягає в активізації політики просування на території країни в усіх її регіонах з комбінованим використанням як основних так і додаткових засобів маркетингових комунікацій. Додаткові засоби це виставки, ярмарки, інтегровані маркетингові комунікації, продукт – плейсмент, бренд, меценатство і спонсорство. До основних засобів маркетингових комунікацій відносять рекламу, стимулювання збуту, зв’язки з громадськістю, прямий маркетинг і індивідуальний продаж. Оптимальне застосування цих засобів дозволить краще комунікувати з споживачами в кожному окремому регіоні. Qualification work for the degree of higher education "Master" on the topic: "Development of a promotion policy" The relevance of the topic lies in the fact that an enterprise that has long been one of the leaders in the market, with the emergence of new powerful competitors, began to lose its positions. One of the effective ways out of this situation is to intensify the promotion policy in the country in all its regions with the combined use of both basic and additional means of marketing communications. Additional means are exhibitions, fairs, integrated marketing communications, product placement, brand, patronage and sponsorship. The basic means of marketing communications include advertising, sales promotion, public relations, direct marketing and individual sales. Optimal use of these means will allow better communication with consumers in each individual region.
Development of promotion policy
Keywords: політика просування; promotion policy