Приводи в системах автоматики. Тестові завдання для контролю підсумкової успішності - Березюк, І. А.; Дідик, О. К.; Сербул, О. М. (ЦНТУ, 2024)
Викладений матеріал містить тестові завдання для оцінки теоретичної підготовки здобувачів освіти з дисципліни ; виявлення рівня і глибини практичних умінь і навичок; визначення здатності застосування набутих знань, умінь і навичок під час розв’язання практичних задач.
Keywords: електропривод; механічні характеристики; передавальна функція; регулятор швидкості; регулятор струму