Business Communication in Professional and Public Activities - Buhaieva, M.; Бугаєва, М. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для надання здобувачам вищої освіти зі спеціальності D7 «Торгівля» денної та заочної форми навчання необхідної підтримки у самостійному опрацюванні навчального матеріалу та якісній підготовці до практичних і семінарських занять.
Keywords: business communication; public activities